Faiq Əhədov Konu tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Aralık 2012 salam her kese... hormetli admin heyeti sebebsiz yere movzumu silmeyin bu istek program oldugu ucun İstək proqram movzusunda yazdim... dostlar mene Windows 8 ucun Nero 7 Ultra programi lazimiydi kim vere biler linkini? Men mehdi1998 adli istifadecimiz yani Kamran qardaimin verdiyi Nero 7 prosunu yazdim nese problem oldu yazilmadi... cox xahiw edirem komek ederdiz.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Mende nero 12 var.Icinde nero burning rom.Birde nero exxpres var.Istiisense upload edim linkin verim ? :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 yox qaqam mene esas nero 7 ultra lazimiydi twk yenede Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 ...nero 7 köhnə versiyadır... windows 8-də işləyəcək versiya tapmaq 1 az çətin olar...hər halda yoxlamağa dəyər...aşağdakını yoxla... http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2069661 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mehdi1998, ok yoxlayib cavab yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 ....nero 7 ultra edition rus ....torrentlə bu versiyanı da yoxla...test etmişəm...fayl yüklənir... http://www.torrentino.com/torrents/161079 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mehdi199, twk brat ama men uje kohne Neronu iwledirem problem dirext 9 imiw onu yazdim tam olaraq duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.