KymaR_ Konu tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 13 Aralık 2012 Hamıya salam mən əvvəl bir mövzü görmüşdüm program idi fbda butun statları avtomatik like eləmişdi indi onu tapammıram kim bilir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 http://likelo.com/ buyur bu beyenir.Stat,wekil beyenir :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Men bunu dimirem menim dediyim oduki program dı zöde bizimkilər düzəldib mənim yox ana səhifədə olan statusıarə mən bəyənirəm elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Aralık 2012 hm uje bilmirem :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 http://www.share.az/vxiy7zf5dk3b/Facebook_like_Bot.exe.html buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 DArk monster link iwlemir :/ Bu iwlekdi hm link eybi amma sen verdiyin acmadi.Googlede yazdim adini sharede bunu tapdi hm neyse amma beyendirmir :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Hmm linki yoxlamadan verdim uzr isteyirem amma o pro 100% iwlekdi^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 hm beyenmir ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 iwdemir bunun bir azeri versionu var idi o iwdiyirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Agabey Iwleyir Axi...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.