mehemmed72 Konu tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 14 Aralık 2012 Dvd ye format vermey isteyirem alinmir:/ bawqa cut yolu var programnan? Wekillerdekiki eleyirem alinmir nese :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Salam. DVD diski nə vaxtdan format etmək olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 salam məncədə. özüdə RW dvd-si Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehemmed72 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Format deyende,yeni icindeki fayllari silib yenisin yazmag olmur? :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 xeyr yalniz dvd rw diski tam format edib yeniden yazmaq olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehemmed72 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Cox sagolun :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 XP də düzü RW işlətmişəm. 7 tə keçəndən işlətməmişəm. Amma bir dəfə boş R diski qoydum format edə gəldim format etdi. Sonra diskə nəzə yazmaq istədim dedi disk doludur. Ondan sonra birde o yeri qurdalamadım. Amma 1 sualım olacaq. Mövzudan biraz kənardı. Normal CD diskini heç ir proqramsız xp də fayl yazmaq olurdu. tutaq 100mb boş yer qalırdısa yenə arına yazmaq olurdu. Bu sistem DVD üçün olur bilmək istərdim. Yoxlamışam Nero Ultraİso ilə 2 dəfə yaza bilmirəm. Deyir disk doludur boş disk taxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 yox qaqas DVD R de bir defe yazmaqnandi lap 4 GB disk deyil 1 MB liq sey yaz ardina yazmaq olmuyacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2012 DVD-RW olsaydi olardi.DVD-r olmur.DVD-RWde bir nece defe olur sora oda olmur :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.