M_Q_F Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Salam. Mende sistemde bele bir problem yaranib: Evvel Windows XP SP3 (ZVER) idi, sonradan format edib yene hemin versiyani yazdim. Format zamani C bolmesini tam silib yeniden yaratdim (yeni evvelkini ustune yazmadim). Ustanovka gederken bir defe ERROR goy ekran chixdi ki, eger birinci defedirse bu ERROR-u goruremse perezaqruzka verim. Men de ele eledim. Ustanovka tam bitdikden sonra ses driver-i islemedi. Obnovit eleyirem, ustanovka elemeye bashlayir,tam axirina chatanda yene hemin goy ekranda ERROR chixir. Perezaqruzka edirem duzelir. Bir sozle, mecbur qalib bu gune kimi sessiz rejimde ishleyirem. Sizce bu problemin chixish yolu necedir? Menim yene tezeden format elemeyimle nese alinar? Xahiw edirem, bu barede bildiklerinizi paylashasiniz. Evvelceden tewekkurler, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 hm o errorun sebebi cox vaxt ram olur.Sen rami cixart o sari diwleri var kompa taxilan hemin yeri spirtle qeweng sil.sora tax birde kompun tozunu temizle.Yoxla.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 qaqash sen zver necenci versiya isledirsen ? meselem zver 06.2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_Q_F Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ZVER v 9.4.4 Mende personalniy komp deyil. Notebook-dur. Toz meselesi duzdur var, ancaq bu problemin helli o deyil mence Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 qaqash 2011 ci ile dek olan zverler yaxsi deyil hetda safe modede acilmir mende isledmishem sen bax bunu yaz buyur bunu yukle 06.2012+Alkid Se bunda problem yoxdu temiz diske yaz ve format et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Xp(Zver) yeniki adiXp ile bunu arasinda ne ferq varki zehmet deyilse melumat verin.WinXp(Zver) yunguldu ya winxp ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 fer beli var ferqlerden biri zver de drver paketi var format gedende driverler yuklenir cox adam buna gore xoshlayir hemde yunguldur orginal versiya dan yungul olmasada yunguldu ustunde 10 tema gelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 hm texmini sistem teleblerini yazardizda.Birde klaviaturada Aze dili var ? Cox Xplar kocurmuwaem.Lite versiyalar klaviaturada Az dili olmuyub.Onu ayri regiona gore modifkasya edibmiwler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 beli var adi xp sp3 istediyi teleblerdi amma meslehetli ram 1 den yuxari videokart 512 procesorda color duo 2.0 dan adi xp de 5 dise bundaki parametirler 6 di bele nezere tut Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_Q_F Mesaj tarihi: 18 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2012 Təzədən format elədim, drivelər yerinə çatanda siyahıda səs driverini seçmədim error da olmadı.. Sonradan özüm başqa yerdən yazdım. Hər kəsə dəstəyə görə minnətdaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.