Mehdi1996 Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2012 hamiyas salam menim komputerimin emelyyat sistemi windows 7 ultimate 64x, rami 3GB ...kaspersky iwledirdim kasperskyd-de kmpu teri agirlawdiridi ... indi bilmek isdeyirem mene hansi anti virus meslehetdi ... bilen varsa yazsin zehmet olmasa ... qabaqcadan tewekurler.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Men kasperski isledirem ram4 du hec agirlasdirmir komputeri sadece axtaris zamani agirlasir gerek axtaris zamani hec neyi acmiyasan.Basaqa antivirus ise Nortonu meslehet gorerdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehdi1996 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ReD DeMoN sagol qaqa meslehetine gore nortonu yukleyecem ...menim komputerimin rami 3 olduguna goredir yeqin donmalar tez tez donur .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 deymez.Halal xosun.ram 3 yaxsidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Mən həmişə Pc-də Avira işlədirəm.Yaxşı Antivirusdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 axtaris zamani kaspersky ola bilsin agirlasdirir bu normaldi sen axtarisa verende hec yere girme gozle qutarsin sora Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 northon meslehet gorerdim cunki northon 2012 de en yaxsi sirket elan edilib youtubda var bu haqda northon yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 nod32 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.