Rusif55 Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Dostlar mənə internetdə online qulaq asdığımız mahnıları kompyuterin yaddaşına yazmaq üçün lazım olan proqram lazımdı.Elə mahnılar olur ki onları heç cür axtarıb tapmaq olmur.Ona görə belə bir proqramdan istifadə etmək istəyirdim.Xahiş edirəm kim bilirsə belə proqram adları yazsın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Internet download manageri yukle.sonra proqrami bagla.baglamasan her online mp3 qulaq asanda seni bezdirecek ve mahni acilmayacaq.yalniz mp3 yuklemek isteyende proqrami ac.Proqrami baglamaq ucun: 1.Internet download manager proqramini ac 2.Skacivaniya>Nastroyki. 3.asagida brazurlerin adlarin goreceksen istifade etdiyin brauzerin usutnden qusu gotur ve himin brazurzer yuklenme baglanacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusif55 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ReD DeMoN qaqaş sən məni başa düşmədin.Elə bil kobud dildə desək diktafon kimi proqram lazımdı.Amma mp3 kimi yazsın mahnını. ReD DeMoN dediyin kimi alındı qaqaş çox sağ ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Deymez.Halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ReD DeMoN. qaqawim sen dediyin kimi eliyende ne olurki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Online qulaq asdigin mahnilari yuklemeyin yoludur.Men proqrami nece baglamaq lazimdi onu gostermisem.proqrami asagi panelden bagliyanda baglanmir videoya baxanda yene gelir.yuxarida gosterdiyim yolla istediyin vaxt aktiv-deaktiv ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 aktiv-deaktiv etmek ucun ne etmelisenki? yani men tutalimki sen deyen kimi eledim ondan sonra men misalcin Operada neyese baxdigda video mahni ve s. onda bes yuklemeni nece edecem? bilirsen niye soruwuram bunlari cunki men bidefe bele etmiwdim yani sen dediyin kimi programi icerisinden hansisa browserin quwunu goturmuwdum ama ondan sonra program iwlemedi mende mecbur qalib tezeden yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehdi1996 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ReD DeMoN sagol teklifine gore men... de yukledim internet dowlaod mangeri indi hansi mp3 isdesem yukleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Mehdi1996, tek ele mp3 ya ayri formatlarda yani mp4,flv ve s. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 fiko hal hazirda video derslik hazirlayiram videoda izah edecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ReD DeMoN, ok qaqawim sene indiden tewekkur. video ne yaman uzun cekdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 online qulaq asılan mp3-lər, və videoları yükləməyin yaxşı üsullarından biri Internet download manager-dir... Əgər parametrlərdən istifadə etdiyiniz brauzerin qarşısındakı quş işarəsini götürsəniz IDM həmin brauzerdən yükləmə edə bilməyəcək. yükləməni aktivləşdirmək üçün həmin yerə quş qoymaq lazım olur. Videoları yükləyəndə IDM yükləyən istifadəçi üçün bir neçə video formatı təklif edir. mp4, flv, avi və s. Bəzi saytlar var ki, yükləməyə icazə verilmir və saytı gücləndirirlər ki, yükləmə menecerləri işləməsin. artıq belə saytlarda IDM proqramı yükləmə işarəsi göstərsə də video yüklənmir. yükləmək üçün başqa variantlar işlətməlisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 fiko uzurlu hesab ele dersdeydim.hazir eledim.sadece proqram sesi yazmadi video sessiz alindi IDM online musiqi yukleme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ReD DeMoN, eybi yoxdu qaqawim olan iwdi tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 deymez.Halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ama qaqawim men burda biweyi bawa duwmedim sen deyirsenki nastroykadan browseri bagliyirsan sonra yukleme eliyirsen ama videoda ele deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 xeyr nastroykada brauzerden qusu goturende yukleme etmek olmur ister mahni ister proqram. qusu goturduyun brauzernen yeni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 hee men bunu bilirdimde onsuz qaqam ama mene biwey maraglidi ki nece elemek olarki men misalcin video ve mahniya qulaq asdigda ancaq men istediyim fayllar ucun program mene yukleme linki versin bele biwey mumkunmu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 qaqawim burda sen neyi nece etmisen onuda yazda axirinci wekilldekileri bawa duwmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 noatroykada tip failov bolmesi var a sekilde gostermisem axirda orda meselen MP3 yazilib onu pozsan mp3 fayllari yuklemeyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 qaqawim men demiremki hec yuklemesin sadece onu demek istiyirem ki ancaq men istediyim fayllarda programin yukleme linki gelsin bele biwey mumkunmu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 sen istediyin fayl formatlarinda? meselen sen isteyirsen flv videolar yuklenmesin ele deyirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 yox ay menim gozel qaqawim ele demirem.. bilirsen nece deyirem bax gel loru dilinde deyimde sene misalcin men youtube-da videolara baxiram hansina baxiram hamsinda awagi terefde programin yukleme linki gelir buda tebiiki adami narahat eliyir bezdirir mense ele istiyiremki men baxdigim videolarda hansi xowuma gelir program onun yukleme linkini versin mene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 sadece hemin yukleme panelini minimallasdira bilersen skacat sozu yox olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.