Faiq Əhədov Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Salam axwaminiz xeyr... bilmek istiyirem aranizda windows 8 de Shazam programi iwleden var men kompyuterde mahni qoydum sonra shazami qowdum axtarmaga ama nedense tapmadi.. aranizda bunu yaxwi bilen varsa komek ederdi evvelceden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Win 8-də Shazam programı ilə mahnı tapmaq mikrafonla olur və ya qulaqcığın mikrafonu ilə.Mikrafonu istədiyin mahnıya tutursan,orda shazama klik edirsan başlayır axtarmağa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 qulagcigin mikrofonuyla deyirsen onu nece edim qaqaw? mendeki qulagcig telefon ucundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Men yuklemisem, ayrica mikrafonla yoxlamisam alinib. Telefonda mahnini qoydum mikrafonu yaxin qoydum tapdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 men etdim ama tapmadi bele biwey geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Umumiyyetle ses drayverlerinde Windows 8de problem olur. Onun drayverini yaz sonar yoxla. Men basqa saytdan yukledim mikrafon isledi. Evvel islemirdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 qaqaw ses drayveri windows 8 in ele ustunde gelib Realtek -di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Telefon qulağcığı ilə olmayacaq.Çünki bir giriş var oda dinləmək üçün.Amma mikrafon yerinə qoşulmalıdı.Bəlkədə mikrafon yeri qəbul edər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 bu biraz qeliz oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Sən qulaqcığı qoş mikrofon yerinə.Qəbul eləsə (sağ tərəfdə saatın üstündə yazılacaq) Sonra mahnı axtararsan.Yoxla bəlkə götürər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 qaqaw mende notbukdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Notebook-un qırağlarında qulaqcığ və mikrofon üçün yer yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Amma gosterdiyin sekilden melum olur ki, mikrafon duzgun qurasdirilmiyib. Men ele RealTeakden duzeltdim, daha dogrusu drayveri yazandan sonar duzeldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 _LeoN_. qaqaw var homeproduction, bilirsen neye gore cunki men telefondaki mahnini sadece kompyuterin kolonkasina yaxin tutdum oda qebul elemedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.