Faiq Əhədov Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 15 Aralık 2012 Dostlar cox xahiw edirem komek eliyin gorun bu nedi deyesen hard diskde probel oldugunu bildirir... her 10 deqiqeden bir gelir bu pencere... ne edim men komek eliyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 sehvde bele deyir: sert diskdeki butun fayllarinizin ehtiyat nusxesini cixarin.eks halda butun fayllarinizi itireceksiniz. ne yazdinki bele oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 hecne qaqam hec mende bilmedim neye gore bele oldu birden gordum bele pencere gelir ekrana mende X eledim cixdim sonram 10 deqiqe kecen kimi yene geldi men ne edim nece edim bunu duzelsin qaqam deyirsen nusxesini cixart nece cixardim? sonra neyniyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 fiko_89, "nüsxəsini çıxarmaq" - yəni kompüterin yaddaşındakı faylları kopyalayıb bir yerdə (flash kart, disk, USB hard disk və s.-də) saxlamaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mende axi o qeder yer olacaq biwey yoxdu fayllarim coxdu menim hem bu neye gore bele olsun axi hec ozumde bilmirem neden oldu bu kompyuteri dunen format elemiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 nüsxəsini çıxart Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 men nusxesini cixart dedikde kopyalamaq bawa duwurem odaki GB coxdu ((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 basqa yolu yoxdu fayllari itireceksen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Bunun format etməklə əlaqəsi yoxdur... bu bəzən 2-3 ayın kompüterində də olur... Nəticəsi isə belə olur... faylları saxladığın yerdə məsələn D diskində D diskinin yaddaşını görə bilməyəcəksən... D diskinə girmək istəyəndə oşibka gəlir və düzəlməsi üçün D diskini format etməyi istəyir... Ən taxın vaxtda dost tanışdan bir USB hard disk tapıb fayllarını ora göçürtsən yaxşı olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Maksim_252, qaqawim indi sen demek istiyirsenki hard diskde problem var? yani bele D diskini bowaldim sonram format versem duzeler he? birde mende tek D diski deyil F diskide var C den bawqa bunlar 3 de temizlenmelidi? ama men bele D diskine girirem rahat iwleyir hec bir problem yoxdur bidene bu gelen pencereden bawqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Maksim mendede bir defe mikro kartda ele olmusdu taxirdim deyirdiki format ele mende format eledim acildi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 birde deyirem dostlar qardawlar bele D, F diskini aciram problemsiz iwleyir butun fayllarida acir bidene o pencere meni aglimi qariwdirir bilmirem o neden ele oldu?? belke perezaqruzka eliyim?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 bir muddetden sonra c disqine giris mehdudlasacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 ReD DeMoN, anlamadim qaqaw neceki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 fiko_89, sözün düzü onun səbəbini dəqiq bilmirəm... Ancaq onu bilirəm ki, yuxarıda yazdığım problemlə qarşılaşa bilərsən... Hal hazırda bir müəllimimin kompüterinin D diskinə girmək olmur... Format istəyir, format verə də bilmir... çünki yüzlərlə vacib sənədlər var həmin diskdə... ReD DeMoN, mikro kart, flahkart və s. bu kimi qurğularda belə şeylər tez-tez olur... formatdan sonra düzəlir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Sira ile gosterdikerimi et.ve axirdaki ordaki butun quwlari gotur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Maksim_252, qaqam indi deyirsenki mende bunu ne qeder D diski zay olmuyub kopyaliyim he icindekileri bawqa yere sonramda format verim elemi? arabesk_rap, qaqawim bu ne demekdiki bele? menasini aciglayardinda biraz eger bilirsense?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 arabesk rapin dediyi usulnan hemin qirmizi pencereni baglaya bilersen.ancaq bu sert diskde olan problemdi hemin pencereni baglasanda getmeyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Bilirem ,,Sadece o yazi onu bezdirirdi ona gore ele etdim. :/ O sadece o yazini bir daha gostermirdi . :/ Yeniki ekrana cixan o pencere Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 arabesk_rap, qaqam men sen dediyn kimi etdim heleki gelmiyib o pencere ama bunu eledikden mende disklerin yaninda bele biwey emele geldi onu nece cixara bilerem ekrandan? xeyri olmadi qaqaw yene geldi o pencere (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 onun ustunde sagi bas necese baglamag olurduyee.Otklucit zad gelecek mende ayri wey gelmiwdi ele bagladim :/ hm neem onda uje harddiskinde nese vacib wey var hm senin harddiskinde problem var.Sen onu her ikisini formatla veya harddiski sifirlamaqla duzelde bilersen :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 figo en yaxsisi fayllarivi saxlamaga disk axtar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 bu hec windows 7 de olmurdu belkem deiyrem sistemdendi yani windows 8 den men indi bilmiremde bu probleme C diskide elave olunur ya ele ancaq D diski Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Bu obwi harddiskde olan problem kimi gosterir.Yeniki butun diskler..C,D ve s... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2012 inanmiram windows 8 den olsun formatdan ola biler deqiq deye bilmerem.Meselen men mikrokarti asagidan bezopasni cixartmirdim birdefelik cekib cixardirdim format isdedi mende format etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.