Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2012 Salamlar mende win8 acilmir.CCleaner,Advanced system care ile temizleyenden sonra oldu bu.Indi hansisa detali silib acilmir.Win8 diski mendede yoxdu.Bawqa programla veya necese vostanavlenya etmek olar?.Komp o win8 parol istiyen yer varaa baxin ora gelmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Advanced system care ile temizledim mendede bele bir hal bas verdi.,System diski ile berpa etdim.amma ccleaner yaxsi isleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerbe99 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Qaqaw arabbesk_rap hal hazirda gire bilmir. Berpa etmek prosesini hisse hisse yaza bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 bezapasnidan gir geri cek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Bunda hec bezapasniy diyilen birweyi tapa bilmedim aciliwta F5 basdim olmadi.Neyse hal hazirda flasha Xp yazdirdim.Sonra geldim format eledim ..sora win8i ozumde atdim flasha sora format etdim.Flasha saxlamiwam indi nese olsa berpa elemeye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Salamlar dostlar... Mendede buna oxwar bir problem yaranib windows 8-de.. demeli men sistemi CCleaner sonrada Registry Victor programlariyla temizledim ama bu zaman restart odugda kompyuterde avtomatik yenileme sonulu veziyyetde ekrana faizler geldi hardasa 100% -can getdi ama gelki men obnovleniyani sondurmuwdum bu bitdikden sonra kompyuteri acdigda start bolmesindeki programlar yani windows 8-in oz programlari(soobweniya,poqoda,muzika,video,kamera ve bir nece bele programlar) acmir bunu nece duzeltmek olar komek ederdizde birde men kompyuteri sondururem ekran sonur ama prossesor hardasa 2-3 deqiqe iwleyir sonram sonur bu problemleri men nece aradan qaldira bilerem cavablarinizi gozleyecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 nese windows 8 de cox problemvar en yaxsisi windows 7 di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 bidene bunun gorunuwudude qaqa ister-istemez adamin xowuna gelir ama gelki problemleri coxdu ne bilim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 he menimde gorunusu xosuma gelir amma fayllarimi itirmek istemirem windows 7 ye de qesey temani explorer nen hamisini biryerde yukleyende yaxsi gorunus vermey olur amma isi biraz uzundu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 eh buda bir problem camera programi iwlemir (( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.