Sefa Aslanov Konu tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2012 Salamun Aleykum menim komputerimde bele bir problem var http://www.share.az/v0c3ni3xcdcu/file26.jpg.html xais edirem komek edesiz onceden tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Aleykum salam... şəkildə göstərir ki, windows\\system32\\config\\system faylı silinib... Həm də orda yazılıb ki, düzəltmək üçün windows 7 diski taxıb sistemi bərpa etməlisən... Bu bəzən başqa səbəbdən də olur... Sistem blokda şunurların yeri boşalır, çıxarıb yenidən yerinə bərkidəndən sonra düzəlir... Sənin kompüterin notebookdur səhv eləmirəmsə... çox güman ki, şunur problemi yoxdur... windows diski taxıb sistemi bərpa elə... ola bilər ki işlətdiyin sistem XP-dir. onda XP diski taxmaq lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 qaqa duz deyirsen mende notbukdu emeliyyat sistemi windows 7-di disqi saldim diaqnostikada etdim duzelmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 windows 7-ni bərpa eləmək üçün format prosesini eyni ilə təkrarlamaq lazımdır... Ancaq formatdan fərqli olaraq disklərin bölünməsi yerinə çatanda C diskinə format verilmir... Sol tərəfdə bərpa etmək (rusca, ingiliscə yadımdan çıxı funksiyasını seçmək lazımdır... Əgər edə bilməsən C diskində vacib faylların yoxdursa format ver, ümid edirəm düzələr... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 qaqa farmat etdim coox farmat koma ziyandi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 tez-tez format etmək hard diskə ziyandır... Problem aradan qalxdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 he qaqa men komu tez-tez farmat edirem hardasa 10 gun olardiki farmat etmisdim bax bele bir problem cixdi mecbur qalib yeniden farmat etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 hm ister istemez hardasa ziyan var qaqawim men bacardigim qeder gec format edirem.Ele adam var 1-2 il iwledir windowsu sende caliw berpa zadi gozle herweye telesme :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.