KymaR_ Konu tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2012 İlk Öncə hər kəsə Salam Bu Gun Facebookda məni şoka salacağ bir səhfiə gördüm Səhifə Budur Allah.resmi.sehife Mən özümnən utandım bunları gördükdə Səhifədə müsəlmançılığdan uzaq hər şeyi gördüm Mən 2 şey istyrəm bu səhifənin hack və ya digər usullarla bağlanmağını və səhifənin baş adminin hardan evinə kimi bildirən biri lazımdı yəyqin menim isteədiklərim sizədə lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliAbdullayev Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Şikayət etdim.Hamı şikayət eləsin!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Dünyanın sonu həqiqətən də diyəsən gəlir 2-3 nəfərin profilini tapdım buların harda qaldığını öyrənə bilən birivz var 1-ci Profil 2-ci profil 3-cu profil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 ...internet virtual aləmdir...hərə öz səviyyəsi ilə gəlir... ...belə şeylər internetdə doludur... fikir verməyin...anti-reklam özü də rekam yaradır... ...bu şeytan əməlidir...o dünyada cavabını verəcək... ...ALLAH şeytana nəhlət eləsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 sikayet edin men eledim hele qoyduqlari sekile baxin asagida +18 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 qardaşlar belə şeylər necə olur qardaşlar sizə bir söz deyim məncə 21 dekabr qaranlıq zad olmasada nəsə olacaq ona görə ki belə şeylər çoxdu Allah bunkarın cəzasın verməlidi(bu mənicədi yəni əstəfurullaf Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2012 facem yoxdu.... Yoxsa sukayet ederdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Səhifə artıq bağlanıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Sehife bağlandısa hamıya tebrikler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Sehife iwlemir uje Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 lap yaxşı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Nolsun tekce budur beyem.Dunyada bele weyler coxdur.Bele desek Kamran qaqawimin dediyi sozlere quvvet.Virtual alemde here oz seviyesini numayiw eletdirir.Mence fikir vermiyin bele weyler coxdu here ozune cavab verer diger terefde :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 hmm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Forumda məncə belə movzularin muzakirəsinə ehtiyac yoxdu Lazimdisa həmin səhifədə şikayət edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 ~Bəli~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.