Karb10 Konu tarihi: 16 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2012 Axsaminiz xeyr dostlar.ele indice bir problemle qarsilasmisam.malwarebytes anti malware proqrami yukledim viruslari temizlemek ucun temizledi lakin reesterde Hkey current user/software/DC3_FEXEC ve Hkey current user/WinSystem fayllarinida sildi.indi komputer acilmir.dobro pojalovat yazilir sonra qara ekran gelir hecne etmek olmur.amma bezopasni rejimde acilir komputer.sizce neden olar bu? kimdese dediyim fayllar varsa zehmet olmasa reg fayli kimi share.az a qoysun yukleyim.sistem windows 7 di 32 bit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Sistemi geri qaytar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Mayak qaqawim duz dedi.Bezapasniy rejimde acilirse sistemi geri cek fso :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 sistem geri qaytarilmir qaytariram error verir yazilir ki antivirus imkan vermir.ancaq antivirusu sondurmusem Sistem geri cekilmir.eger windows diskini taxib vostanovleniya etsem fayllarim silinmez? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 hm C diskinde olan bezi weyler gede biler :/ atdigin vaxta baxir.Hm amma vostaneclanya olmursa disknende olmuyacaq mence :/ sehv elemiremse bu sen axtardigin weydi :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 videoda sistem restore yaradir.mende artiq sistem xarabdi.recovery disk ise yaratmamisam.sistem restoreni nece duzelde bilerem bilen var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 qaqaw sen bele et eger sende win 7 diski varsa bezopasni rejimde gr ve CMD.exe daxil olara Sfc/scannow yaz avtomatik yukleyecek oda olmasa bir sey fikirleserik ozumde (win 8-dir yoxsa vererdim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Alxan menimde bayax o yadimdan cixdi didim nese yazacaqdim :D.He Red Demon qaqawim ele et silinmiw fayillari berpa etsin duzeler yegin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 teki duzelsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 axtardim windows 7 nin diskin tapmadim vastanavleniya sonubdu. bezopasni rejimnen girmisem yandira bilmirem.reg faylnan yandirmaq olar bilmirsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 ...acronis true image ilə vosstanovleniya etmək olur...yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 tesekkurler hamiya komeye gore,duzeltdim.virus dusmusdu vostanavleniyani sondurub.regeditden yandirdim ve sistemi geri cekdim alindi.kimdese bele problem olsa burdan hemin reg fayli yukleye biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.