Emil.Kerimli Konu tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 17 Aralık 2012 Salam hər birinizə. Bu sayt dordan da çox gözəl bir saytdır. Hamıya kömək edirsiz. Mənim özümədə nə qədər kömək eləmisiniz əziyyətlər çəkmisiz. Zəhmət çəkən hər bir kəsə sonsuz minnətdarlığımı bildirirəm. Bu səfər sizlərə başqa mövzuda sualım düşüb. Mənə Kompyutere səs yazan qəşəng proqram lazım idi. Burda axtardım tapdım və yüklədim. "Sony Sound Forge" proqramını. İndi isə mənə yazılan səsin üzərində işləmək üçün yaxşı bir proqram lazımdır. Yəni ( Məs. Səsimi yazmışam deyək ki, mahnı oxuyub yazmışam. Ama səsim elədə xoşuma gəlməyib. O səsi kompyuterdə yığmaq üçün yəni səsdə dəyişikliklər eləmək üçün hansı proqramı məsləhət görərsiz vəya elə bir proqram var.? ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 ...Sony Sound Forge elə sən deyən işlər üçündür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 ÇOoox sağol qardasim proqrami yuklemisdim ama hele yazmamisdim onda yazim baxim. tesekkurler Qaqam mende ki serial kod istedi. bunun kodsuzu veya icinde kodu olan var bilmirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Sound forge pro 10 dusa bu kod iwlemelidi 164-J0PB-PJVB-L2R3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2012 ....Emil.Kerimli , halal xoşun.... ...bu proqramı yükləmək üçün təkcə kod kifayət etmir...bunun aktivasiya qaydası sadə deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.