Graf_Drakula Konu tarihi: 25 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 25 Aralık 2012 NoKia LuMia 610 ucun oyunlar deyinde bir de yukleme linklerin verin please Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 1,2, bu linklərdən yükləyə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 Qaqa Market Place-den Gir Yuklede...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 salam bagiwliyin bir soz soruwacam bu Nokia Lumia telefonlari haqda... mende dostumdada Nokia Lumia 710 du onunda telefonunda ne blutuz iwleyir nede usb ile kompyuterden biwey goture bilir.. bunun derdini bilen var aranizda?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2012 twk brat bir de zune proqraminin torrent linkini vere bilersiz???? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Deyilenlere gore bluetooth yamvarda olacaq... Komputerden Nese kocurmek ucun Zune Programi Lazimdi... Zune prosunu resmi saytdan yukleye bilersiz ^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 qardawlar men Nokia Lumia 710 telefonunu Usb ile kompyutere taxiram kompyuter telefonu gormur drayverleri owibka verir bunu nece duzelde bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 qaqa men zune proqramin kocurdum ama ustanofka ede bilmedimeeeeee torrent linkin verinde windows xp 32 bit ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 twk qardawim :* Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 men zune programini yazdim kompyutere telefonuda kompyuter gordu ama indi nece fayl kocurum onu bilmirem komek ederdizde nece edim bunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Dəyməz... fiko_89 Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 qardawim bunun video goruntusu olsaydi yaxwi olardi bele wekillerle bawa duwmedim nese Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 Bunu tapdım bax gör bəlkə işinə yarayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.