Faiq Əhədov Konu tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 26 Aralık 2012 Salam mende Ə.S Windows 7 di tez-tez donmalar olur kompyuterde ve bu zaman kompyuteri sondurub yandirdigda ekrana bele biwey gelir bilmirem bu nedi bilen varsa komek ederdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 No Bootable Device - HDD-ni görmür., ola bilər boşluq var. çıxar təzədən tax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Məndə də bir neçə dəfə kompu açanda ekrana belə yazı gəlmişdi,Hdd-i seçmirdi. Format etdim,yenə hərdən yazılırdı,həmişə yox.Sonra öz-özünə düzəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2012 Hard diskin arxsında balaca şey var. onun yeini əyişib masterə qoymaq lazımdır. hdd-in üstündə şəkili və quraşdırılma qaydası göstərilir Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Aralık 2012 qardawlar mende Pc deyil notbukdu oncunda ehtiyat edirem bunu acmaga Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 mende toshibadi ses gelirdi ozum temiz sokub vintlyatirin temizledim sonra yeniden yigdim indi ela isdiyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 qaqa duzu mene burda coxu dedi hard diskin artiq xarab olub bu notbukuda hec 1 il deyilki almiwam sadece men bidefe windows 8 yazdim formatdan sonra ekrana hemiwe bele biwey gelirdi bir nece defe geldi sonra oz-ozune duzeldi sonra ele oldu hec kompyuter acilmadida mende mecbur kecdim yene windows 7 ye ele indiki iwletdiyim windows 7 dede bu olurdu ama day olmur bilmirem ne edim nece eliyimki bu problemler aradan qalxsin ozumde acib sokmeye ehtiyat edirem... mendeki Acer Aspire-di 5552 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.