Faiq Əhədov Konu tarihi: 28 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 28 Aralık 2012 Salam men kompyuterde bir nece programlar varki onlari iwletdikde bu pencere gelir ve buda poblem yaradir programlar iwlemir bu nedi bele bileniniz var nece duzeltmek olar bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 start(pusk)>run bolmesine daxil ol Regsvr32.exe yaz enter vur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Aralık 2012 qaqawim yazdim bu dediyini ama ekrana bele biwey geldi bilmedim neydi mende OK eledim ama yene bir ferq olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLiM Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 1. Start bölməsində CMD yaz və və tapılan CMD proqramına daxil ol. 2. Əmr bölməsində cd /d C:/Windows/system32 yaz və Enter düyməsinə bas. 3. Bundan sonra copy atioglxx.dll .dll yaz və Enter düyməsinə bas. VƏSSALAM! Artıq problem həll olundu. Şəkilə burada baxa bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.