DarK_MoNSteR Konu tarihi: 29 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 29 Aralık 2012 Salam Dostlar Men Bu Yaxinlarda Saytdan Windows 7 Ucun Windows 8 Temasi Kocurdum... CustoPack Ile. Lakin Bir Muddet Sonra Sixildim Ve Deyiwmek Istedim...Lakin Deyiwilmedi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 mende yuklemisdim deyisilmedi.sistemi geri cekdim duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Linki at bura baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Mayak Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 her hansi uninstaller ile silib yoxlamisan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Red Demon Neyi Silim? CustoPack Deyirsense He Silmiwem Amma Yene Qalib ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Aralık 2012 sistemi geri cekib yoxladin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Men Tempi Daim Temizleyirem Deye Sistemi Geri Cekmek Olmur ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 sistemi geri cekmeyin temp qovlugu ile elaqesi yoxdu.sistemi geri cekende sende neyazir osibka verir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Qaqaw Var Sen Temp Ve %Temp% temizle ondan sonra vostonavlenniy tocka lar yox olacaq ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 men sene explorer faylini verirem sen windows papqasindaki explorernen bunu deyisdir explorer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Qaqa Etdim Puskun Iwaresinden Bawqa Hec Deyiwilmedi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Bele Skinlerde problemler hemiwe olur.Bunlar exploreri deyiwir,amma silinende nese fayl qalir.Hemdeki bundan sonra ekranin acilmamasida ola biler cunki exploreri zedeliyirler.Sistemi geri cekmekden bawqa caresi yoxdu :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 SAFE MODE ile gir Windows-un diskin dax Sfc/Scannow yaz hemse farmatdan sora Acronisle sistemin NUSxesini cixardinki sora asan olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Bunu yüklədim qurdum kompyuterimə.Siləndə isə bezapasnı rejimdə unistall tool ilə sildim və heç bir problem yaşamadım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 en yaxsisi hec yuklemeyesen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Yox heç bir problem olmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Alxan Sen Dediyini Sinayaram... Mayak qaqam menim kompumda nese ola biler? Axi bundan evvem MacOS- un da bele temasini yazdim sonra sildim problem yawamadim...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Dediyim kimi silib yoxlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Mayak Mende NoutBukdu Safe Moda Nece Kecim? Notebook Hp Compaq-di...^^ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Kompa perezaqruska verirsən sonra tez-tez F8-i basirsan açılan yerə bezapasnı rejim görəcəksən.Qeu edim ki platalarda müxtyəlif olur yəni hamısı eyni deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Etdim...Her Wey Duzeldi...Tewekkur ))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK_MoNSteR Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Mayak Qardawim Sene bir Denede Sualim Olacaq... Mende Komputer Yananda Добро Пожоловать Yazmir Neden Olar? Ve O Yazilari Deyiwmeyin Yolu Var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Buna bax.Bununla istədiyin şəkli yerləşdirə bilərsən. Bununla isə yaıları özyükləmədəki animasiyaları dəyişə bilərsən.Əgər sadəxə önyükləmədəki yazıları dəyişdirmək istəyirsənsə proqramı açan kimi sobşeniya 1 və sobşeniya 2 dən dəyişə bilərsən.Ama animasaiyaları edən zaman bir az diqqətli olmaq lazımdır.Əks halda donmalar ola bilər bəzən sistem açılmaya bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.