Black_Cek Konu tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 30 Aralık 2012 Hamiya salam! Xahiş edirəm köməklik edin. Bəlkə tanıyanınız oldu. Əgər unutmamısınızsa. Mən Fuad_Mark . Sözüm bura da adminlərədi. Xahiş edirəm mövzunu silməyin. Səhv açılıbsa üzr istəyirəm. Mənə adminlər köməklik etsə çox yaxşı olardı artıq neçənci dəfədi ki, yazıram mövzunu silirlər heç kim köməklik etmir. Xahiş edirəm köməklik edin. Mən qabaqlar login yazıb (yəni adı fuad_mark) yazıb sayta daxil olardım. Sonra işim oldu bir müddət girə bilmədim. Bir neçə gündən sonra giriş edən də qəribə bir halla qarşılaşdım. Maillə giriş etməliyəm. Amma mənim bir çox mailim var. Çoxu da yadimdan çıxıb. Neçə dəfədi adminlərə müraciət edirəm heç kim köməklik etmir. Burada nə isə pis iş və ya səf iş görmürəm ki, sadəcə köməklik istədim. Ən azından hörmətən cavab yazmaq olardı. Yenə də çox sağolun. Əvvəlki nikim ilə giriş edə bilmirəm deyə mənə bir cür gəlir. Yəni niklə rahat sayta giriş edə bilmirəm. Bəlkə deyirəm adminler mənə inanmırlar. İnanmırlarsa fuad_mark niki ilə bağlı hər cür sualı ünvanlaya blərlər. Köməklik etmək istəyən olsa fuad_leo_777@mail.ru poct ünvanına yaza bilər. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 fuad bir istifadeci mailini itirmisdi Turala muraciet etdim maili dedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Aleykum salam... Çox güman ki, mövzunu düzgün bölmədə açmadığına görə mövzun silinir... Həm də ki, e-mailin yaddan çıxıbsa Simmer adlı user belə bir mövzu açmışdı... orda yaza bilərsən... http://forum.windows-az.com/topic_8483 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 eger chrome isledirsense burdan proqrami yukleyib butun qeydiyyatdan kecdiyin maillere ve parollara baxa bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Cek Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 haminiz cox sagolun. ReD DeMoN qardas is buarsindadirki necenci defedir muraciet edirem komeklik eden yoxdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Tural ile facebookda elaqe saxlaya bilersen buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Cek Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 ReD DeMoN qardas cox sagol haqqini halal. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Aralık 2012 Halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Kim girişdə problem yaşayırsa köməklik edərəm. sadəcə indi vaxt yoxdu. vaxt olan kimi maillərinizi cavablandıracam. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Mən cavablandırmışam artıq həm şəxsi ismarıcla həmdə e-mailinə yazmışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-bomb Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Salam... Mən kompu format etdim,profilimə giriş edə bilmirəm.elektron poçtum yadımdan çıxıb... Tural,xahiş edirəm mənim məsələmə də baxardın... Əvvəlki nikim -Rovshan- Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Göndərdim şəxsi ismarıcla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 ok. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.