Jump to content
Forum Windows-az.com

Windows 7 də obnovleniya eləmək olar?


Noname_445

Recommended Posts

windows_7_ultimate_wallpapers.png


windows7update.jpg


Salam! Xahiş edirəm köməklik edin. Belə bir problemlə qarşilaşmışam. Kimdən soruşuram biri deyir heç nə olmaz o biri deyir windows xarab olacaq. Bilmirəm obnovleniya edim yoxsa yox. Dedim bir sizlərə danışım bəlkə köməklik edəsiz. Deyirlər, guya windows 7 saxta olanda obnovleniya olanda microsoft bir neçə zərərli fayl göndərir ki, windows siradan çıxsın (xarab olsun). Amma belə baxanda məntiqli görünür. Heç kim istəməz ki, ona məxsus olanı kimsə icazəsiz işlətsin. Microsoft da belə edir. Amma yenə də dedim sizlərlə məsləhətləşim. Necə etməliyəm? Windows - a obnovleniya vursam xarab olacaq, vurmasam köhnə olduğu üçün ilişəcək. Köməklik edən olsa əla olardı. Əvvəlcədən çox sağolun.
Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

sahin666 qardas cox sagol. ALLAH razi olsun. Bir xahisim olaca belke sizde Windows 7 Ultimate 32 bit ola. Meslhetli. Menim kompyuterimde 2009 cu ilin windowsudu deye ilisir. Belke sizde 2012 ci ilin Windows 7 Ultimate 32 bit ola. Zehmet deyilse.

 

1341656767_8.jpg

 

Yeni bu bolmede ustanovka edende 2012 yazilsin. O windows 7 ni tapa bilmirem. Hamisinda yazilir 2012 ancaq usatovkada ya 2010 ya da 2011 gosterir. komeklik etsez ela olardi.

Link to comment
Share on other sites

Sizleri bezdirmesem bir sualimda olacaq? WPI paketinde ancaq programlar olur? Men deyesen deqiq yadimda deyil deyesen hardasa WPI paketine oxsar bir paket gordum. Amma onda programlar deyildi Framework kimi diger sistem fayllari yazirdi. Belelikle hec obnovleniyaya ehtiyaz qalmirdi. Ancaq indi ne qeder axtariram tapa bilmirem. Belke men sef gormusem deye sizden sorusmaq istedim bele bir paket var? Varsa yukleye bilsem ela olardi. Evvelceden cox sagolun.

Link to comment
Share on other sites

Buyur ne qeder WPI var..Birdeki fremaworku edende niye obnavlenyaya ehtiyac qalmirki oda bir programdi.Bezi yeni weylerin iwlemesi ucun o lazimdi.Obnavlenyada ayri weyler yenilenir ves..WPIde ise direct,fremawor ve s. programlarda ola biler.Ofic,dizayn,musiqi playerler,video playerler ve s.. programlar esas goturlur.Neyse verdiyim asytda her WPInin icine neler daxildi yazilib...
Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...