Noname_445 Konu tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 31 Aralık 2012 Salam! Xahiş edirəm köməklik edin. Belə bir problemlə qarşilaşmışam. Kimdən soruşuram biri deyir heç nə olmaz o biri deyir windows xarab olacaq. Bilmirəm obnovleniya edim yoxsa yox. Dedim bir sizlərə danışım bəlkə köməklik edəsiz. Deyirlər, guya windows 7 saxta olanda obnovleniya olanda microsoft bir neçə zərərli fayl göndərir ki, windows siradan çıxsın (xarab olsun). Amma belə baxanda məntiqli görünür. Heç kim istəməz ki, ona məxsus olanı kimsə icazəsiz işlətsin. Microsoft da belə edir. Amma yenə də dedim sizlərlə məsləhətləşim. Necə etməliyəm? Windows - a obnovleniya vursam xarab olacaq, vurmasam köhnə olduğu üçün ilişəcək. Köməklik edən olsa əla olardı. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Obnovleniyani hemise bagli saxla.cunki obnovleniyani acanda obnovleniya olanda senin windowsun saxta olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 sahin666 qardas cox sagol. ALLAH razi olsun. Bir xahisim olaca belke sizde Windows 7 Ultimate 32 bit ola. Meslhetli. Menim kompyuterimde 2009 cu ilin windowsudu deye ilisir. Belke sizde 2012 ci ilin Windows 7 Ultimate 32 bit ola. Zehmet deyilse. Yeni bu bolmede ustanovka edende 2012 yazilsin. O windows 7 ni tapa bilmirem. Hamisinda yazilir 2012 ancaq usatovkada ya 2010 ya da 2011 gosterir. komeklik etsez ela olardi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Sahin Yox .Saxta Olmur.Bele Deyek Windows Uptade Sistemdeki kohne seyleri yenileyir.Misal ucun Knowlegde base .Povershell.Windows Uptade Gereklidi.Men 2 ildi win 7 isledirem,.uptade etmisem ve hec vaxt aktivasia problemi cixartmayib.. Hemise windows 7 daz loader ile aktivlesdirmisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 fuad_mark, men bildiyime gore win 7 hele yoxdu hamida 2009-un kudu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 2012 olur ama modfikasiya olunmuş formaları müəyyən dəyişiklilər edirlər ona görə təzə sayılır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 olsada original olmur yeni 2009 editleyib 2012 edirler ama Microsoft resmi olaraq cixarmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Deyerli fikirlerinize gore cox sagolun. Mene cox komeklii oldu. ALLAH razi olsun. Haqinizi halal edin. Sizleri narahat etmiremse bir xahisim olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Nicat.bilirem.Mende evveler update edirdim.sonrada aktivlersdirirdim.hal hazirdada win 8 de o cur edirem.Sadece ele dedimki basa dussun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Sahin mende hal hazirda 8 isledirem,evvelce aktivlesdirdim.sonrada uptade ,hec bir problem olmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 he mende senin kimi edirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 fuad_mark buyur ne xaisin var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Bagislayin bir az gec yazdim. Xahisim odur ki, belke ozunuzun yukleyib yoxladiginiz bir Windows 7 Ultimate ola? Varsa link vererdiz. Evvelceden cox sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Bu sistemi yoxlamışam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Cox sagol. ALLAH razi olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Bir şey deyil.Uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Sizleri bezdirmesem bir sualimda olacaq? WPI paketinde ancaq programlar olur? Men deyesen deqiq yadimda deyil deyesen hardasa WPI paketine oxsar bir paket gordum. Amma onda programlar deyildi Framework kimi diger sistem fayllari yazirdi. Belelikle hec obnovleniyaya ehtiyaz qalmirdi. Ancaq indi ne qeder axtariram tapa bilmirem. Belke men sef gormusem deye sizden sorusmaq istedim bele bir paket var? Varsa yukleye bilsem ela olardi. Evvelceden cox sagolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Buyur ne qeder WPI var..Birdeki fremaworku edende niye obnavlenyaya ehtiyac qalmirki oda bir programdi.Bezi yeni weylerin iwlemesi ucun o lazimdi.Obnavlenyada ayri weyler yenilenir ves..WPIde ise direct,fremawor ve s. programlarda ola biler.Ofic,dizayn,musiqi playerler,video playerler ve s.. programlar esas goturlur.Neyse verdiyim asytda her WPInin icine neler daxildi yazilib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Cox sagol. ALLAH razi olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.