heseneli Konu tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Konu tarihi: 31 Aralık 2012 Men kompu farmat edenden sonra bezi oyunlar proqramlar yuklenmediler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Səhvi yaxından çək heç nə görünmür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mende hemse unarc.dll olanda asibka verirdi.. dosdumnan sorusurdumki bu niye bele olur 1) Setup-a .BIn .Iso Fayline virus dusur Setup-da unpacking olunanda hemin fayla virus dusduyu ucun gelmir 2) setupun ozu zedelidi men THE RUN yazmaq isdeyirdim setupda osibka verirdi KIS 13 yazima axtartim kompu setupda 4 dene Trojan tapdi sildim oalari kompu temizledim.. sora netden Run yukledim yazdim problemsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
heseneli Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 salam Oyun eveller acirdi farmat edenden sonra acmadi ya evvelerde acmirdi ??... YENI ILINIZ MUBAREK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Təkcə bu oyunda olur bu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
heseneli Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Pes 2013 ile Test driver de demek olarki yeni oyunlarda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zakkum Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Salam.qaqaw oyun xarabdi 100 % eminem kompluq deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
heseneli Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 bir oyun olsa he yeni oyunlarin hamsi demek olarki o asibkani verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Aralık 2012 Пуск »Панель управления »Учетные записи пользователей »Включение или отключение контроля учетных записей (UAC) »Qaloçkanı lap aşağı gətir.Perezaqruska verib yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
heseneli Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2013 Tapdim yolunu isledi eger kimdese bele olsa orda yukleme yeri program filese gedir siz onu silin C disike getsin pramoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.