heseneli Konu tarihi: 2 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Ocak 2013 Salam dostlar mene mahnini tek musiqi eden proqram lazimdi yeni minusifka eden proqram saytda tapa bilmedim kimde varsa xais paylasin . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 Ele bir proqram yoxdu.Cox axtarmisam.Adobe auditionla mueyyen qeder etmek olur ancaq yaxsi alinmir.Internetde mahninin adini yazib yaninda instrumental yazmaqla minusunu tapa bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
heseneli Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 sevda yahyayevanin azerbaycan mahnisinin minusofkasi lazimdi vALLAH men tapa bilmedim xais edirem lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 tapa bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
heseneli Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 fl studio dan kimin basi cixir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 fl studio da minusovka elemek olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
heseneli Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 he Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2013 orda sifirdan yigilir...hm Azerbaycan mahnilarinin musiqileri tapilmir.Bele deyek simiclik edirler .Xaricilerde rapin beatlari var turklerde var amma axtar azerilerinki yoxdu.Yeniki gerek sene lazim olanini sifirdan yigdirasan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.