aze_danger959 Konu tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Ocak 2013 Salam dostlar.Facebookda müxtəlif smilelərdən istifadə etmək üçün yeni bir link tapmışam.Bəlkədə isitfadəçilərdən bilənlər var,Amma mən bilməyənlər üçün bunu paylaşıram. Qeyd:Smileni kimlər yükləyibsə ancaq onlar görə bilər. Yükləmə Linki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Tesekkurler.Istifade edirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
memosirinoff Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Tesekkurler,Yukledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 ~Təşəkkürlər~ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 DƏyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 bunları bılmırdım cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Halal Xoşunuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.