homeproduction Konu tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Ocak 2013 Ilk once salam dostlar ve yeni iliniz mubarek. Dunen notebooku format ederken bele bir xeberdarliqla uzlesdim bu ne ile elaqedardi? Onceden tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 bu hemise bele olur.xeberdarliq deyil.sadece obnovir driver daxil olmusan bele yazilib normaldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Birincidə optik disklər üçün drayverin tapılmadığını deyir) İkincidədə deyir ki əgər vindovsda varsa bu addım zamanı qorumaq olar) Birinci dəfədir görürəm drayver məsələsidir,əgər əlavə bir şey qoşmamısınızsa yada disk düzgün yazılmayıbsa yada drayverləri format zamanı götürməyibsə vs ciddi bir şeyə oxşamır. Format getməlidir. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Maraqlisi odur ki, format getmir hec men obnavit drayveride secmirem yenede bele olurdu. 4 dene disk yoxladim 4de bele oldu. Service seklini cekib gosterdim dediler Hard Diskdendi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2013 Parted Magic 2012 bu proqrami diske yaz BOOT-Dan gir HARD DISKI sil yeniden yarat yoxla bu zamanda alinmasa problem HARD DISKDEDIR... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.