Guest YuxusuZ Konu tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Ocak 2013 Hərkəsə salam. Mən internetdən Counter Strike Xtreme oyunu yükləmişdim.Oyun açıldı. Sonra silindi. Yenə yüklədim. Amma oyun açılmadı. Error verdi. Belə yazıldı: Error 5899: Metadata file missing or damaged. Məncə tərcüməsi fayllar silinib və ya zədələnib deməkdir. Amma heç bir səhv buraxmadım. Hamısın axıra kimi yüklədim. Bu nədən ola bilər? Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 hm sen oyunu adi formada silmisen yegin oyunun detallari qalib ona gore.sen gir C-dikinde program filesde onun haqda bax fayil var.birde "Regedit"den sil :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YuxusuZ Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Ok. Tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.