Faiq Əhədov Konu tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Ocak 2013 Evvela salamlar eziz forum ehli.. Gecde olsa bayraminizida tebrik eliyirem.. Bu ilki yeni il menimcun biraz ugursuz kecdi anliyacaginiz men bu bayrami internetsiz kecirtdim Dostlar sualimda ele bunla bagli olacag men eve internet cekdirmek istiyirem wi-fi ile hansi provayderi, nece Mbit sureti meslehet gorursuz? Cavablarinizi gozluyurem indiden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 qaqa 4mb polnu besdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 bes provayder ne olsun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 mence dataplus yaxsidi men onu isledirem hele problem olmuyub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 biz terefde uninet-le var internet sureti 4Mbit ayligida 20 Azn.. Bu meslehetlidimi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_a_n_g_e_r Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 qaqa superonlineda yaxwidi mende 4 mbit lik paketdi amma demek olar 6 mbitnen otururam sol.az saytidi isteyirsen gir etrafli bax qiymetlerine Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Connect 4mbit problemsiz isleyir.20 manat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 danger, qaqawim he men bidefe hardasa gormuwdum superonline 3Mbit aya 15 Azn, ama indide bilmirem var bele biwey ya yox hem o dediyin saytada girdim orda qiymet zad hecne tapa bilmedim nese belkede telnen girmiwem oncun.. Belede men isterdim aya hardasa texmini 15 man olsun ayliq ama suretide yaxwi normal olsun men ozum lokbatanda qaliram qardawlar biz terefdede baxiram ancaq uninet-di oda bilmirem necedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 qaqash sene superonli neni meslehet gorerdim neye gor hem keyfiyetde yaxsidi yeniki tez tez getmir internet birde texniqi servis mehribandi men evveler o provayderde idim sor xetdim pis oldugu ucun baglatdirdim neyise tarif haqda 3 ay qabaqcaqdan odesen 2 azn 6 mb olacaq ve ya 5 ayliq odesen 1 ay pulsuz ,wifi modem elde edeceksen eyer 1 ayliq odasen suret 4 olacaq amma deyesen yene 1 ay pulsuz olacaq sef getdi 2 azn yox 20 azn Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 said, qaqawim menimde ele en yarali yerim oradida istiyrem qabagcadan pul az verim yani ele 1 ayi verim... bele bir sualimda olacaq qaqam o deyirsen ha qabagcadan 5 ayi birden verende ayliq 20 Azn-e 6Mbit duwur bu her ay bele olacaq ya ele ancaq birinci ayda? birde men weherde qalmiram lokbatanda oluram yadima gelir bir defe hansisa internet yerine zeng elemiwdim demiwdilerki biz ancaq weherde qalanlara xidmet gosteririk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 qaqash telefon nomrevi sm ile yaz yoxlayim her ay 20 azn 6 mb olacaq eyer modemin varsa 3 ayliq ode ve yaxuda 1 ayliq isteyirsense menim indiki provaydernim 20 azn 6 mb di 1 ayda pulsuz sen nomreni sm ile gonder yoxlayim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2013 qaqaw men sol.az saytindan nomreni yazib axtariw etdim cavab geldiki sizin nomreye tezlikle internet xetti qowulacaq hecne bawa duwmedim nese Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 2 mb də bəsdi məncə... Məndə 1-di.. aya 10 azn... çox super olmasa da normaldı razıyam 1 mb-dən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 rovshan, sendeki provayder hansidandi? mende istiyirem ele ama baxiram cox yerde 4Mbitdi oda 20 manata Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_a_n_g_e_r Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 http://sol.az/tarif_adsl.php bu linke gir qiymetler var burda bide ev nomrevizin baw 3 nomresini yaz baxib deyim sene aca bilersen ya yox meselen 556 15 55 dise 556-nezerde tuturam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 545 qaqawim baxdim burda esas suret hansidi Speed ya Super speed Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Salam. Hamsından yaxşı mənə elə gəlir sazz dı. Çünkü bütün provayderlər tam o 4mb deyirsiniz vermir onu. Bəlkə gələcəkdə. Mən Sazz işlədirəm. 10mb/1mb di 25azn aylıq. Amma kişi kimi dediyini tam verir torrentde 1000-1300 skaçka sürətini verir. Amma sizin provayderlərdə onu vermirlər. Dəyməz yəni. Evdə heç internet işlədmirəm. İşdə Sazz işlədirəm. ATS ki əl atdı fsyo batdı demək sürət. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Zairov, qaqawim her ay 25-de odemek olmur axi men istiyirem hardasa 15 manatliq olsun ama sureti normal olsun biz terefde uninet-di aranizda iwleden var bu provayderle? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_a_n_g_e_r Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 qaqa 20 manat liq vara orda 4-6 mbit arasi deyiwir suret amma demek olar hemiwe 6di 4 mbit lik paket olsada qaqa 545 nen bawlayan nomrelere qowulmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 d_a_n_g_e_r, gordun qaqaw deyiremde buda menim bextimden cunki men bidefe yadima gelir zeng elemiwdim hasnisa internet yerine demiwdiler ancaq weherde qalanlarcin cekirik.. eh neise Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 fiko_89 qardas sen en yaxsisi get Stream - a qosul. Ozum bunu isledirem deye deyil. Menim qosuldugum provoyder Azstarnetdi. Bir kopukluk deyil. Dostum da streamdi. 5 - 6 Meqabit arasi interneti tam verir. 5 den asagi dusmur. Indiye kimide bir problem olmayib. Ne pis oldu ki, men qosula bilmirem 1 illik muqavile baglamisam azstarnet ile. 2 meqbit ise 3 - e kimi qalxir. Bax gor meslehet ozunundu. UGURLAR!!! Onuda deyim ki, men ozum sazz modemi alib qaytarmisam. Her yerde yaxsi tutmur. Notebook ucun alirsansa bele norma olar. Amma personalni ucun hec yaxsi deyil. Bunu mene operator dedi. Onun ucun elave seyler almalisan. Bunda da xercin cox cixir. Onuda deyim ki, 10 meqabit demeyine baxma asagi dusur qalxir. Ozum yoxlamisam. Yene de meslehet ozunundu. UGURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 fuad_mark, twk qardawim etrafli melumata gore bele baxiram tariflere gorurem 2 Mbit suret 15 Azn-di mence bu pis olmaz ozuvunde dediyi kimi arada 3-de qalxir ama burda bir sual yaranir biz tereflere cekerler bu xetti goresen yox qardawm sazz bahadi menimcun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 sizin nomre nece ile baslayir 453, 553, 454 nece? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 yazmiwdim bayaglari 545-le bawliyir bir sualda verim qaqa bu uninet provayderidi ya strem men bunlari elede yaxwi bilmirem indi saytina girdim gordum ele yazilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2013 qaqam ferqi yoxdu eyni adla gedir senin dediyin uninetdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.