Həsən İldırımov Konu tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Ocak 2013 salam dostlar mən Nplayda oyun oynamaq istəyirəm ancaq belə bir problemlə qarşılaşıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Install manually-a vur bax nolur ;// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 proqrami yukluyurem ancaq yene hemis şey gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Yəqin brauzerdən ola bilər.Təmizləmə işləri apar bir az.Olmasa başqa bruzerdən istifadə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 qaqas bütün brauzerlərdən istifadə etmişəm...alınmıyıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 bu problem mənim kompüterimdə də var... heç cür düzəlmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 sen Bunu ustanovka ele yoxla.Bunu tapdim ancax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 arabesk_rap link üçün təşəkkür. amma alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Mende de var bu problem bir mozilla firefox acir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 qaqaş səndə mozilla nəçədir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 17.0.1 versiyasidi. uniti veb pleyri yukledim ne google chrome ne opera nede internet explorer acmadi mozilla acdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 çox sağ ol alındı!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Mən hələ də bu problemi yaşayıram... Opera, Chrome, Mozilla yoxladım. Hətta Maxthon da yoxladım... heç birində işləmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.