Noname_445 Konu tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Ocak 2013 Hamıya salam! Belə bir program lazəmdə ki, mən bir dəfə telefonu ustaya apardım telefonu format elədi. Amma telefon sönlü vəziyyətdə heç açılmırdı telefon. Yanlı vəziyyətdı məndə edirəm. Sönlü necədi bilmirəm. Bunu necə və hansı programla edirlər bilmirəm? Programı gördüm. Amma adını oxuya bilmədim. Görsəm təxmini tanıyaram. Bir də telefona hansı programla dil yazırlar? Köməklik edən olsa əla olardı. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Phoenix Phoenix Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Cox sagol qaqam bununla format ve dil yazmaq olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Samsungu da etmek olur phoneixle sonulu??????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Salam. qaqas inanmiramki sen Phoenix praqramini interenetden tapasan cunki mende bir ara dil yazmag isteyirdim telefona.. phonix axtardim tapdim 4-curesini yukledim ama heresinde bir cure prablem cixdi esl isdyen inn tapsin cox xais edirem linkin burada qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Samsungu yeni alinmis kimi format etdim isteyen bu kodu yigsin *2767*3855# Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Buna aid video dərslik hazirlayaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 mayak18 qardas cox sagol ALLAH razi olsun. Olsa ela olardi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Cox sagolun samsung farmat kodunu axtarirdim farmatladim ela oldu twkler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Nokia telefonlarına proşivka yazmaq + açılmayan telefonlara Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 seven_birisi qardas cox sagol. ALLAH razi olsun. Haqqini halal ele. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2013 Imət təsəkkür fiki verməmisdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
elwen241 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 ilk once ufs aparati olmalidi 80azn e satilir optavoylarda mende var ozum iwletirem sonra nokia telefonlari ucun dil prowivika chekmek ucun navifirim olmalidi sende men vererem sene linkini axsham yazarsan mene sonra navifirimde nokia ucun prowivika dil chekmek ucun telfomun rm in bilmelisen onun ucun *#0000# komek eder i fiso bu b qeder elave nese lazim olsa elwen241@mail.ru agentde yaza biolersen yaxud burda yaza bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 linklere gore Tewekkurler linklere gore Tewekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.