Rauf-SDTK Konu tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Ocak 2013 Salamlar. Mən bu ayın 1-i Windows 8 x86 Pro yazdim yaxşı işləyir sadəcə bir problemim var. Əksər setup-ları quraşdıranda 2503 erroru verir. Nə edə bilərəm ki error verməsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2013 Proqramlari Windows 7 Compatible Modunda Yaz.pro ustunde sag duymeni six.ordan compatible sozune gel.windows 7 ele ve ok vur.sonra yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 8 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2013 He ola biler. Yoxlayim indi deyecem. Yoxladim bootracer proqramini onu ne windows xp ne vista nede 7 kimi acmaq olmur. Hec adminstrator ilede install olmur yene hemin osibka cixir. Bezi setuplarda cixanda cox vaxt adminstrator kimi aciram yuklenir eger yuklenmirse ya xp ya vista yada 7 edirem amma bootracer proqrami lazimdi bu deqiqe oda islemir :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 Yeqinki Proqramin Hele win 8 uyumlusu cixmayib 1 aydan coxduki 8 isledirem.Hele hec bir proda veya oyunda problemim olmayib. Driverlerde Hamsi 8 e uygun cixib.Demek olarki hamsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 He driver problemim yoxdu cunki notbukun resmi saytina windows 8 pro x86/64 ucun driverler qoyulub. Amma 20-25% setup-larda 2503-du nedi ele problem cixir. Bir de net framework idi oda 2.0 yukledim heleki yola verirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.