Jump to content
Forum Windows-az.com

Görüntülü Danışma

Noname_445

Recommended Posts

Hamıya Salam! Sistem Windows 7 olduğu üçün bu bölmədə açtım. Səhv oldusa bağışlayın. Problem budur ki, mən video danışıqlar edəndə normal halda donmamalıdı. Amma mən danışıram donur. Bilmirəm niyə? Provayderə zəng vurdum dedilər xəttin yaxşıdı. Sözün düzü xətdən nə də internetdən şikayətim yoxdu. Dedilər ki, ola bilsin kompyuterdə problem var. Xəttin göstəricilərinə özümdə baxıram pis deyil. Bəlkə biləniniz ola. Skype ya mail.ru olsun fərqi yoxdu hamısında donma olur. Hansı programdan istifadə etməliyəm ki, mən video danışıq edəndə donma olmasın? Sürət 4 meqabitdi. Saniyedə 520 - 480 klabit arası yükləyir. Bu sürətlə donma ehtimalı var? Köməklik edən olsa əla olardı. Əvvəlcədən çox sağolun.

Mövzunun adı səf oldu adminlərdən xahiş edirəm bir zəhmət düzəltsəz əla olardı. Bir də olmaz Çox sağolun.

Proqramlar telegramda

cFos Speed deye bir program tapdim. Bu bir az qarisiqdi. Belke bunun kimi prolar bileniniz oldu. Komeklik eden olsa ela olardi. Ela programdi. Intreneti hansi programa isteyirsen yonelde bilirsen. Seher video danisiq etdim. Butun interneti mail.ru programini yoneltdim ve bir defe olsun ilisme olmadi. Sadece bu bir az qarisiqdi. Duzgun etmek lazimdi. Bunu duzeldirem o biri programlara internet vermir. Bu programi bilen varsa komeklik etsin ya da video derslik. Basqa asandini bilen varsa desin. Xahis edirem. Evvelceden cox sagolun.

Evvelceden movzunu adini deyisene tesekkurumu bildirirem. ReD DeMoN qardasim turk diline cevir ve orada ayarlari tap sonra mesel ucun mail.ru sozunun ustune gel programlar bolmesinde ( ayarlar bolmesini acan kimi goreceksen ) orada sagda yasil saga sola gede bilen xet var on polnu saga cek ve ok vur hazirdi. Bunu hansi programda etsen o program acilanda tam olaraq interneti ozune cekir. Yoxlamisam. Yeni mail.ru ya ve ya digerlerine torrent kimi interneti ozune cekme qabiliyyeti verir. Amma onu da xatirladim ki, bu 50 % isleyir. Islemesi ucun orijinalini almaq lazimdi. Alanda tam 100 % rahat omurluk isleyir. Hardasa en duclu versiyasi 8 - 9 manat arasidi. Bu internetin zeiflemesi meni eseblesdirib. Buna gore ne qeder program silib yazacam. Ya da format edecem. PayPal sistemi ile bir litsenziya alacam bir yolluq canim qurtarsin. Omurluk butun yeni versiyalari yukle ferqi yoxdu acar onsuzda omurlukdu. Ele bu serf edir. Haminiza tesekkur edirem komekliye gore ALLAH razi olsun. Haqinizi halal edin.

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...