Emil.Kerimli Konu tarihi: 9 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Ocak 2013 Salam çox xahiş edirəm mənə kömək edin telefonu söndürdüm yandırdım iphone 3 -ü indi yandı set zad gəlmir mənə zəng edirsən telefonda bilinmir zəng gəlir ama zəng elədiyim telefondan bilinirki zəng gedir. və sonra məndə göstərirki zəng gəlib mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 firmware ele link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2013 coooooox sagol qaqam allah min kere razi olsun duzeldi tesekkurler qaqam birde iphone ucun proqrami yukledim kompyutere ama mahni zad kocure bilmirem yeni bele deyekde proqrami islede bilmirem nece kocurum mahnilari hara atim. Birde telefonda wi-fi zad baglidir onu acmaq ucun proqram yazmaq lazimdir yoxsa ancaq ustaya aparmaq lazimdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.