♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 10 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Ocak 2013 Salamlar.Google chromeni yukledim.facebooka girende problem olur ne inbox acilir nede sag terefde olan online dostlar gorunmur sildim yeniden yazdim eyni problem.inbox blokunada dusmemisem.Opera ile yoxladim isleyir ama menim esas brauzerim chromedi.ondada islemir ne ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTuraLL Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 facebook profilinden cixib kompa reset at sonr gir yoxla mendede ele olmusdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 yene eynidi dediklerini etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 sen google chromeni uninstall programlariyla sil sora yaz.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 qaqa silmiwem yerli koklu yenede ele olur ozum duzeltdim sagolun yenede. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 hm duzeliw yolunu burda yazsan yaxwi olar.sora kimdese olsa bu movzunu tapsa caresinide tapsin.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 Duzeliw videosu burdadi bu videoda nece edirlerse ele elemek lazimdir ve 100% duzelir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 axi bu videodaki kimi etsem parollar yaddasdan silinmeyecek? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 mende silinmedi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2013 tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 Qiragda Yazilarin gorsenmemesinin sebebi ekrani boyukdi(( ctrl-)))et balacalasdir duzelecek mende olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.