meti1993 Konu tarihi: 10 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 10 Mayıs 2011 Salamlar. MEnde kompda point blank oyununu oynaya bilmirem IQRATI basiram hecne olmur.. nece edimki oynuya bilim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 Sende kompun parametirleri nedi...?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
meti1993 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 ramim 512 dir. O birilerini bilmirem qaqas. Amma evvel rahat oynayirdim.. Sora 2-3 aydan sora oyunu oynayanda tutulurdu.. indi vapse girmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 Teccubludu ki men onu 1gb ram da yoxlamisam donurdu. Hele sen 512 de oynamisan. Eger umumiyyetnen girmirse sen yaxsisi onu temiz sil tezden yaz yoxla gor ne netice verecey..? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
meti1993 Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 Valla evvel rahat oynuyurdum brat.. Onuda yoxlamisam yene hemen neticeni verib diesen bilen olmadii?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2011 meti1993 kompun parametrlerini oyren. Pusk>ViPolnit>dxdiag yaz bax gor necedir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
anar315 Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Mayıs 2011 Bu proqramı yüklə və kompun parametrlərin öyrən HWiNFO32_371 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
meti1993 Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Ramim 512 dir qaqaslar.. emn evvel oynuyurdum axi bununlaa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2011 Ne bilim qaqa men de maraqli oldu. Bes Vga ne qederdi...? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 512 ile oynamaq olur eger o oyunun qrafika paramterlerin ashagi qoyubsa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2011 SEN KOMPUN PARAMETRLERIN DEQIQ OYREN ,BURA YAZ BIZDE BAXAQ GOREK NEYNIRIK Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlexsanderBlade Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 bunun parametre zada hec bir dexli yoxdur bu senin komputerivin vaxtindan ayindan ilindendir mutleq ayivi ilivi duzelt eyer bu da olmasa 4game forumuna bax orda mutleq problemin hellini tapassan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2011 indide mende ele bir problem bawlayib)dedim sistemdendi yene olmadi sildim yazdim yene bir 4aresi yoxdu(( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouNexT Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 belke bandasiz) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Bele pis chixmasun rus dilinde o qederde savadim yoxdu deyirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Sekilini bura yerleshdir baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouNexT Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Adil0077, qaqaw men senin savadindan nese dedim? belke deyirem teze bawlamisan pointe ona gorem deyirem.. pis bawa duwme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2011 Yox ban olmaginida bilirem)Ve bawqalarinida)Birde ki , mende MS Visual C++ 2008 Redistributable. bundandi problem deyesen... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasif2257992 Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 Bes bilmirsiz Point Blank turk niye acilmir? mende bayaqki qaqas kimi problem olub, evvel oynayirdim, sora acilmadi, indi de deyir ki , sunucularimizda yorgunluk var bir az sonra deneyin, neyden ola biler? Rusu rahat oynayiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2011 vasif guncelemeye bas mutleq nese sehf tapacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasif2257992 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 proqram acilmir, gerek acilsin ki guncellemeye basim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 provayderdendir ehtmalki Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 acilanda ekrana ne gelir eyer hecne gelmeyib acilirsa demeli Launcherden di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Sabahınız xeyir. Məndədə eləolur ki oyuna daxil olur yol seçirəm iqrat edirəm oyunda gözləyirəm amma oyun başlamır. 2 3 həftə bunfan əvvəl işlədi hardasa 1 həftə sonrayenə elə oldu. Türk vapşe işləmir. Kompuma sürətimə adiyyatı yoxdu. Oyunuda dəfələrlə silib təzədən yükləmişəm. Forrmat vermişəm C D yə də amma işləmir. Niyə görəsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iCEnhancer Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2011 komputerin batareyasini deyiw bu cur problemler her zaman komputerin vaxtina gore olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.