Guest zakkum Konu tarihi: 11 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Ocak 2013 Salam.men need for speed world-a baslamisam.kim oynuyur? basa salin men size nece dosluq ata bilerem oyunda ? menim nikim XXZAKKUMXX du .nece atirlar ? (bide oyunda ne etmek lazimdi ?meqsed nedi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin_24 Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 men yuklemisem oyunu oynamaq istiyirem amma problem var komek ede bilersiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 zakkum, oyunu oynamamışam ancaq mən bilən yarış olduğuna görə dostluq atmırlar... Onlne oynanılan oyun olduğuna görə online-da kim varsa onlarla yarışırlar... Aylin_24, problem nədədir? ətraflı yazın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zakkum Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2013 MASKSIM OLDU QAQAW SAG OL Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Dostluq atmaq olmur. (bir də onu deyim səhv bölmədi) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 zakkum Mövzunu düzgün bölmədə aç... Bu oyunun Mac OS-la nə əlaqəsi?? Düzəldirəm gələn dəfə xəbərdarlıq edilmədən silinəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2013 dostluq atmaq olur menim dostum var idi (çoxdan oynamışam) oyunda tez yol (nastroykalardan bax) var onu basanda və ya yarışda adamın üstüne basan arkadaş ekel çıxır elədə etmək olur məndə yükləyim birlikdə oynayarıq sən hansı serverdəsən? APEX-US məsləhətdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 dəqiqləşdirdim dostluq atmaq üçün yuxarıda nfs işarəsinin böründə sürücü puanı var onun yanında sosyal sosyal daxil olduqdan sonra orada yuxarıda adam+ var ona bas orada ekle var ona basırsan adamın nikini yazırsan fso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Dost elave elemek olur men coxdan oynayirdim 23 lvldim yuxar;da duyme var ordan gondermek olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2013 Dostun atmaq istyen "Karmalt" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.