Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 12 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Ocak 2013 Salam bu oyunu ustanovka eledim.oyunu aciram bu owibkani verir.owibkadaki detal var amma niye bele edir bilmirem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2013 Oyun ustanovkada oldu səhv?DirecX yenilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 12 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2013 Eger repack blackbox yuklemisense setupda problem var.Skidrow reloaded yuklemisense deye bilmerrem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 12 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2013 hm sehvi tapdim...Bunun ustunde gelen dll fayillari var idi.birinin adi prototype2engine.dll idi men onun adini protot~1engine.dll olaraq deyiwdirdim.atdim oyun papqasina duzeldi :DD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.