Faiq Əhədov Konu tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Ocak 2013 Salam mende artiq nece gunduki bu windows 8 iwledenden youtube-daki videolar gostererek arada donur ama ses donmur suret yaxwidi o flash playeride yuklenilib sistemin ozundeki setup-dan yazmiwam bu neden ola biler? komek ederdiz cavab yazan her kese indiden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Her bir brauzerde eledir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 yox qaqaw men biliremde browserlerde nece gosterir videolar men hemiwe Opera iwledmiwem indide hemcinin ama gorursenki donur arabir lap baxmagiva pewman olursan qaqaw bagiwla cavabivi tam anlamadim yox o biri browserleri yoxlamamiwam cunki men ancaq operayla girirem qaldiki operada videolar hemiwe yaxwi gosterib ama windows 8-e kecenden sonra bu bele olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Mende Firefox da ele idi.7 de sonra oz ozune duzeldi sonra yene ele oldu.indi 8 e kecdim hec bir problem yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 advanced system care yada her hansi temizleme proqramlarindan istifade edirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 qardawim men kompyuteri teze format elemiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 onda deye bilmerem.eger advanced de turbo boos elesen youtube donacaq(yuksen keyfiyyetde)meseln 480 p Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 belkem deyirem flash playerden onuda silib tezeden o ki youtube-da video acanda flash pleyerin yuklemesi gelir ordan yazdim yene duzelmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 hm ccleaner programiyla temiz kompu.Ve birde brauzerin yaddawindaki herweyi saytlar zadi sil.Turkce desek kecmiwini temizle..bax nese deyiwiklik olacaq he birde sistemde virusa gore ola biler.antivirus yaz guclu meselen KIS2012-2013 sistemi temizle.Format zamani ancaq C-ni elemiw ola bilersen ve virus D-da ola biler.sonradan ise virus yeniden yayilir.heleki bunlari tapdim Netden yene nelersen tapsam elave edecem he birde adobe flash playerin teze versiyasidisa bir-iki versiya evvel olanini yaz.BUndada problem ola bilir.... He birde mozillayla yoxla.Fso dyee bileceklerim bu qeder :DD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 oyrendim bu Operadan imiw ama maraglisi o ki evveller Operada ela gosteriirdi videoalr indi ise dona dona Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 fiko_89 qardasim bir necenci defedir deyirem. Menimle yanasi bir cox qardaslarimizda xeberdarliq edir. Windows 8 satisa buraxildigina baxmayin. Hele o yoxlanis versiyadadi. Cox osibkalar cixacaq. Sen yaxsisi budu ki, windows 7 e kec. UGURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 kecmeyine kecmiwem qaqaw ama o hard disk problemi yene var yani demeyim o ki o sadaladigim problemler mence windows 8-den deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Yox bir Ne.Microsoft Delidiki test versiyasin satisa buraxsin ??!!! .Rtm Son Versiyadi.Rahatliqla Isletmekde Olur Qeyd; Opera Proqraminda Problemler coxalib.Meslehetim:Video ve flash fayllara google chrome ile bax.en yaxsi flash desteyi google chromededi.mozillada yaxsidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 he men indi torch iwledirem cox qeweng gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.