Zeynal Konu tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Ocak 2013 PES13 ilishe-ilishe ishleyir. Bu movzuya chox xahish edirem baxin. Evvel ustanovka eledim, normal ishleyirdi, sonram bashladi ilishe-ilishe oynamaga.Spikerin sesinde problem yoxdu, hech bir problemi yoxdu, sadece oyun oynayanda ilishe-ilishe oynayir. Neden ola biler? Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Məndə Pes13-ü yazanda yaxşı işləyirdi.İndi bir neçə gündü ilişir.Oyuna başlayanda yaxşı işləyir,bir az keçən kimi başlayır ilişə-ilişə gedir.Grafikasını medium etdim yenə eynidi.Sistem yaxşıdı yazılıb,uyğundu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeynal Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 He brat, mende eledir. PES-i turk diline cevirdim, bir de gordum ilishe-ilishe oynayir. Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Hə məndə türk dilini yazdım.Amma inanmıram ondan olar.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeynal Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 VGA ve ya RAM-dan ola biler goresen? Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Neçədi Vga,Ram? Zəifdisə ola bilər. Pes 13 - Minimum sistem: 1 gb ram,128 VGA Məsləhət görülən:2 gb ram,512 VGA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeynal Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 RAM 4 GB-dir, VGA da cox olmalidir. Teze noutbukduye Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Hə onda oyundandı. Bəs Vga driveri yazılıb? Bəlkə ondanda ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
santa klaus Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 videokartdandi belke Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeynal Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Win8-dir, butun drayverler de yazilib Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 antivirus isledirsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeynal Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Win8-in oz antivirusudur, Windows Defender. Alıntı Belə.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 ola bilsin virus dusub basqa antivirus yazmagin meslehetdir meseln kaspersky Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Red Demon duz dedi.Antivirus yaz sistemi axtar bu 1ci usul.sorasi ise VGA driverini yenile.Donma sebebi o ola biler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.