Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Ocak 2013 Salamlar bele bir problem olub.Neyi aciram wekildeki kimi edir.Amma bezi weyleri olurki acir.Vostanavlenyada edirem program zad silib yazanda yene bele olur.Bayaq vostanavlenya eledim.Hecne yazmadim.sadece 1-2 lazimsiz oyun zad sildim bele oldu..Bunu nece duzelde bilerem ? Bunuda deyimki sagi basib admistratorla acanda acilir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 yalniz exe fayllarda bele olur? bunu yoxla.reg fayli ismasasina at.sonra adminstratordan ac.sual gelse da sec.kompu perezaqruzka ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 ok twk qaqawim.amma antivirus duzeltdi .Kasperi yukledim axtaranda nese oldu yazildi windows explore-bad neem bele biwey geldi kompun ekrani qaraldi qaldi.sora perezaqruzka verdim.kasperski acilanda neem yazildiki sorunlari gider zad ozu sorunlari axtardi tapdi sora duzeltmeyi eledim duzeltdi indi duzeldi girir.Amma yenede twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 virus dusmusdu ona gore Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 bilirdim texmini ondandi.amma antivirusda yazirdim nese gicliyirdi..ustanovka olurdu acmirdi zad.axiriki acdi .Twk qaqawim eziyyet verdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 Mövzu başlığını öz şriflərimizlə yazın.Bunu dəfələrlə qeyd etmişəm!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ocak 2013 bagiwla oyrewmiwem faceye zada .Eybi yox gelen defe diqqetli olaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.