Faiq Əhədov Konu tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Ocak 2013 Salam dostlar.. Mene Nokia C6 sensorlu telefonlar ucun Online Tv programi lazimiydi kim hansini bilir cox xahiw edirem adlarini yazardiz evvelceden tewekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Bu linkə bax bəlkə işinə yaradı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 qaqawim baxdim ordaki prolarin coxu kompyuter ucunuydu bir necesinide telefona yukledim ustanovka owibka oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Bura da bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 burda ancaq program oyunlar temalardi ama tv program yoxdu ne bilim belkede var tapa bilmirem bidene SPB tv bilirem oda yaxwi deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Tapdığlaım bunlar idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 buna bax gör işinə yarayar?! daxil ol saytda yazılana görə Nokia Symbian OS dəstəkləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 qardawim bu verdiyin linkdekini yazdim telefona ama bu operatorla iwleyir mene ise wi-fi ile iwliyen lazimiydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.