Faiq Əhədov Konu tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Ocak 2013 salam men bele biweyi bilmek isterdim 1 notbukda 2 ayri-ayri olan wi-fi internetini iwletmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 bele bir sey mumkun deil yalniz eyni vaxtda 1 wifidan istifade ede bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 hmm twk cavaba gore qardawim ama bu pis oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 deymez buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 hm qaqaw Lan giriw yeri varsa.Birini Lanla wunurla qow birini wi-fi ile...amma ne menasi onsuz bir modemi ikicurde taxsan eyni suret verecek... Sen deyesen hardansa Levi atmax istiyirdin 2qat suret :DD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2013 yox qaqaw dedim axi wi-fi lar ayri ayridi yaniki biri menim digeri ise qonwunundu prosta qonwudaki suret mendeki olan suretden gucludu onlama yukleme edirem ama yukleme geden zaman saytlarda gezmek olmur donur oncun oz wi-fi da qowmaq istiyirdim qaldiki o biri lan ile olan usulu elemiwem o diger kompyuterdedi ama zeifi kompyuter )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 hm ://.eybi yox heleki texnika sen diyen weyi etmiyib.diyerem nezere alarlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.