Noname_445 Konu tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Ocak 2013 Salam! Bilmirəm bu nə üçün belə oldu. Əvvəl köhnə versiya idi. Təzəlmək istəyirdim. Belə oldu. Bilmirəm niyə? Windows 8 yalan yerə nəçə gün gözlədim ki, torrentlə gəlsin. Onu yoxlayacaqdım. Köməklik edən olsa əla olardı. Əvvəlcədən çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Fuad sekili sehv qoymusan gormek olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 probleme gore bagislayin Buyrun sekil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 basa dusmedim sen virtual boxu silmek isteyirsen amma silinmer he? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 yox unistall tool ile sildim kohneni indi orada hemin sekilde yuklemek isteyirem bele bir panel gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 hemin panelden virtual boxun setupunu secib yoxlamisan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 he ne ise basqa problemdi bu bilmirem niye bele oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2013 browser ele ayri bir papqa sec yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.