NoAmazing Konu tarihi: 16 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Ocak 2013 İlk Növbədə salam dostlar... deməli mənim problemim disk yazmaqla bağlıdır.mən disk yazmaq istəyirəm musiqilərlə dolu bir disk amma musiqilərin həcmi 1 gbdan çoxdur şəhərdə isə satılan bütün CD - lər 700 mblıqdır mənə isə 700mb-dan artıqı lazımdır. nəysə mən əgər DVD-R diskinə musiqilər yazsam onu CD kimi işlədə bilərəm??? mən həmən diski maşında falan oxuda biləcəm problemsiz ya yox ? zəhmət olmasa bu barədə kömək edin DVD diski Cd kimi etmək olar mı? indiden tessekurler:) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Salam. Shexsen men ozum bele bir seyle qarsilasmisdim. Mende DVD Re 600den cox mahnini mp3 formatda yazdim. Helede o diske qulaq asiram. Men Nero vastesi ile yazmisdim. Hec bir problem olmamisdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 dvd ye musqini yazib rahat isdetmek olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 ok chox saqolun neroda danni kimi yazacaqam Dvd-ya musiqileri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeproduction Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ocak 2013 Mence yox. Nero Express-i ac ordan Audio DVD-ni sec ordan yaz. Yeni men bele eliyirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.