sahin666 Konu tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Ocak 2013 Oyunu yazdim normal idi.cixdim.sonra tezden girende sekildeki kimi oldu.qrafika yerinde her seyi azaldiram.yene bu cur qalir.eyni setupu 2 ay evvel bu kompda bu sistemde oynamisam.normal isleyirdi.video cartdada problem yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TTuraLL Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 ola bilsin oyunnandi sil onu internetden basqasini yaz bu saytda yoxlanmislari var yukleye bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Bu saytdan yazmisam.Hem windows 8 de hemde 7 de acib.hamisinda eyni setup olub.indi niye bleedi bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Diyesen Sende Basqa bir oyundada Bele Olmusdu.Movzu Acmisdin.Sef Etmiremki? 1)Vga driverin yenilemisen? 2)Oyunun Patchin YAzmisan? (oyundaki sefleri aradan qaldirir) 3)Dirext Yenilemisen? 4)Vga da Problem olmadigina Tam EMinsen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 He olmusdu.oz ozune duzelmisdi. Vga driverini 1 hefte qabaq yenilemisem.Ama yeni versiya cixib ya yox bilmirem.baxaram Patch yazmamisam. Dirext yenilemisem Problem olmadigina eminem Patch tapa bilmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Patcha Baxdim.Yazilibki hele cixmayib... Vga Driverine Bir Bax.Drivergenius Ile Scan et. Qeyd Edimki Netde Bir Cox Sayt Yazibki Oyunda Fps Problemi Var.Fps Cox Asagidi. Amma Bir Basqa Adam yazibki Oyundaki problemlerin hell olmasi ucun oyunu silin.sonra regeditden butun reg qeydlerin silin.sonra yeniden ustanofka edin. Bu Arada Vga necedi?Ayarlari Medium Edib Oyna+ Normal Ekran Olcusu qoyma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 VGA 1 di.qrafikani lap asagi edirem yene olmur.Reg edit den de her seyi silib tezden isntall etdim olmadi.Qaldi bi dene VGA yenilemek. Vga son versiyadi.Bundan qabaq iki dene repack yuklemisdim.hec biri acmirdi.bunu yukledim.acdi ama ode bele oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 win 8den ola biler? men win 7 de bunu oynamisdim win 8 e yazdim oyun acilir zaqruzka firranir amma ilisir qalir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2013 win 8 de ele bu komputerde eyni sistemde oynamisam.hec bir problem olmayib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.