Bender Konu tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Ocak 2013 Salam Kim bilir mende komputerde bele bir problem var nece hell edim.Hec bir yukleme saytlarina girmir.System Windows Xp-dir. Bu problemi nece aradan qaldirim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Nəylə girisən internetə?wi-fi yoxsa LAN kabeli ilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 basqa brauzerlede yoxla basqa brauzerlede yoxla opera mozilla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mayak18 Wifi-nan qoshuluram persanalnidir komputer. delphi777 Hamsinda bele edir... Diger saytlara daxil olur amma yuklemere girmeye qoymur.Oshibka verir,bu virusdandir yeqin ki,avirani sildim yenisini yuklemek isteyirem deyil ki systemde kohnesi var onu sil,onuda C-diskinden unlocked programi ile papkasinida sildim ferq etmir.Avarst yazdim virus tapdi.Amma bu problem duzelmeyibdir. Programi systemden tam nece sile bilerem upravleniyada adi yoxdur.C-diskindede papkasi yoxdur.Cclear ilede sytemi temizledim.Yene yuklemek olmur,Deyir systemde kohnesi var onu rucnoj rejimde sil deyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 windows 7 yada 8-e kec Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Bəlkə hansısa filtr proqramı var ona grə girə bilmirsən?Ola bilər dns-dən olsun.regeditidə pravka bölməsindən silə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mayak18 Tam melumat yazda.Basha dushmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Bunkları avtomatik elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mayak18 Bunu demirdim Avirani tam sytemden silmeyi deyirdim ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 Puksa girirsən ordan vipolnitə gəlirsən ora regedit yazırsan yuxarı menyuda pravka görəcəksən ora girirsən ordan da nayti görəcəksən.Ora girib silmək istədiyin proqramın adını yazırsan və axtarış verirsən nə tapsa silirsən.Bunu o yerə qədər təkrar edirsən ki axtarış zamanı daha heç nə tapımır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 mayak18 Cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.