Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 men bilirsiz nece elemiwem ana xettle gelen wunuru taxmiwam splittere splitterinde modem ucun olan portunu modeme telefon ucunde olan telefona qowmuwam ve buna bidene ayri karopkada priddelka elemiwem onlanda uje 2 telefonu qowmuwam qeweng iwliyir ancaq net atanda men fikir verirem daniwilanda olmur bele telefon bow olanda olur mence ondan deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 qaqaw lap yaxwi duzeldiyine sevidim. son bir nece gundu mendede tez tez getmeler baw verirdi..Temiz yigilmiwdim . Mende modem 5-6 defe mownu cirpilib didim belke ondandi gedib b modem almiwam hele ustanovka eletdirmemiwem.neyse bugun mendede duzelib.Bakinternet nese son zamanlar gicliyir.Neye guvenir goresen ? )) .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 vallah men hec internet iwletmemiwem bunla birinci defedi iwledirem oda bakinternetdi bele problemim yoxdu ama teze aldigim gunden arada bir nece deqiqleik atir sonra duzelir bugun heleki olmuyub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.