Faiq Əhədov Konu tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Ocak 2013 salam men biraz once bu saytdan Most Wanted 2012 repack versiyani yukledim yazdim kompyutere ama acilmadi acmaq istedikde bele biwey gelir ekrana bunu nece duzelde bilerem komek ederdiz xahiw edirem guc belayla ykulemiwem bunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Bunu yükləyib d3dcompiler_43.dll faylını C:/Windows/System32 qovluğuna at.Yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 yox acilmadi yene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Bunu at oyunun qovluğuna.Yoxlabunu da. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 bunu yoxladim oyun acildi origin ad geldi enter vurdum sagda awagida zaqruzka yazdi yani yigir ama nece deqiqedi gozledim acilmadi ele zaqruzkada qaldi sonra windows knopkasinada basib oyundan cixmag istedim cixmadi bir sozle dondu bilmedim niye mende power knopkasindan sondurdum kompyuteri bunu yoxladim oyun acildi origin ad geldi enter vurdum sagda awagida zaqruzka yazdi yani yigir ama nece deqiqedi gozledim acilmadi ele zaqruzkada qaldi sonra windows knopkasinada basib oyundan cixmag istedim cixmadi bir sozle dondu bilmedim niye mende power knopkasindan sondurdum kompyuteri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 fiko bunu yuklemisdin? limited edition? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 hee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 bu problem mence 64 bitle baglidi.men 32 bitde rahat oynayirdim 64 bit yazandan sonra zaqruzka gedir ilisir donur hec ne omur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 ay yawa mende eynen ele 64 bitdi mendede ... indi ne deyirsen qaqa silim bunu?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 duzeltmeyin yolunu tapa bilmedim isteyirsense sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ocak 2013 sildim uje heyf o qeder eziyyetden Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.