sahin666 Konu tarihi: 19 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Ocak 2013 movie makeri acmaq istedim asagidaki sekil geldi.Videokarti yeniledim.yeni olmasina baxmayaraq.yene bele yazir.bir iki gun evvel most wanted yazmisdim ondada qrafika pis idi.Men bilmek isteyirem.win 8 dedi problem yoxsa menim video kartimda.Ama basqa yuksek qrafikali oyunlar,proqramlar acir.Video kartda problem varsa ne etmeliyem.Ozum ede bileceyim nese var.temizleme ve s. kimi seyler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 qaqaş yəqin movie maker windows 8 üçün deyil elə most wanted də dəqiq bilmirəm ancaq mən bilən windows 8 üçün olan oyunlar ancaq yeni oyunlardır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 movie maker 8de acir ele butun oyunlarda.Nese mende ekran karti problemidi deyesen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 qaqaş windows 8 in problemləri çoxdu 7 i yükləsən yaxşı olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 mende movie maker yukledim videonu atiram proqrama sesi gelir ozu gostermir.videolar avi formatindadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ocak 2013 win 8 de isleyir bu proqram.ama mende videokart problemidi mence Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.