Guest E_I_E Konu tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Ocak 2013 Penetrator virusu dushmush fayllari nece geri qaytarmaq olar? Butun Shekilleri (JPG) silir, logo gorunushune Penetrator yazilir. Audio, Video, Word, Excel ve PowerPoint fayllarini silir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 antivirus ile komputeri yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Anti-Virus fayllari virus kimi taniyib silir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 kaspersky ile yoxla.hemde sen gerek evvelden antivirus isledesen ki virusun qarsisini alsin.artip virus senin komputerde lazim yerlere yayilibdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 hm men 1 ilden artixdi antivurussuz iwdiyirem .bextim getirib bele birwey olmuyub.ammaki virus yayilibsa antivirusla temizle silsede gerek vidalawasan hemin fayillara virus daxil olub mence bawqa caresi yoxdu :/ bawqa fayillara yayilmamiw temizlesen yaxwidi :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 ilk evvel C ve D disqleri kenarda format edilir ve Active File Recovery ile geri qaytarilir.Recovery emeliyyati ayri bir PC-de edilmelidir. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Avasti yazmishdim, axtarish verende fayllarin bezilerin sildi. Demek olar ki butun diske yayilib. Bilmirem hardan dushub. Kompu choxda internete qoshmurdum. Kompu yandirib diske girende gordum ki shekiller logosunda gorunur ama achilishda xeta gosterir. Sonradan logosunada Penetrator yazilmaga bashladi. Vusal qardash, formatdan sonra fayllar geri qaytarilir ki? Nece Recovery emeliyyati ayri bir PC-de edilir? HardDisk-i cixardib bashqa kompa qoshmaliyam? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.