FROM NARXOZ Konu tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Ocak 2013 Salam mən metro2033 oyunu yazdım və oyuna girəndən sonra ekran bu vəzyətə düşdü yani tamam dəyişdi.Bu problemi necə həll edim? svoystvada ekran yazılan yerdəndə düzəldirəm alınmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Ondurub yandirmisan ?Oyunu sil duzelmelidir ... Iconlar boyuyub onu deyirsen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 he sondurub yandirmiwam ekran ecayib vide dusub eyilib ikonlar boyuyub nece hell edim problemi bilmirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Bele ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 etdim ikonlar kicildi ama ekran yenede eyridi yani normal deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.V Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 ctrl bas saxla eyni zamanda miwkanin rolikini firlat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 qaqaw diqqetle fikir verin qaqaw didiki ikonlar duzelib. Ctrl+ miwkanin o firlanan knopkasi ikonlari kiciltmek ucundu.sen tam ekranin olcusunu deyiwmek ucunse ekranda sagi bas razrewenie ekran sozune vur sora ise ordan ekran olcusunu istediyin kimi qoy.ekran sencun normal olsa ikonlar boyuk(kicik) olsa Ctrl+ miwkanin firlanan knopkasini firlat duzelt.Bu qeder.Birde onun sebebi VGA driveri ola biler sil yeniden yukle veya yenile.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ocak 2013 Teshekkurler haminiz sagolun problem hell olundu artiq herbirinize minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.