♣♣KaRoL♣♣ Konu tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Ocak 2013 Salamlar mənim profilimə nəsə olub heç kim dostluq göndərə bilmir ancaq mən göndərə bilirəm bunu necə düzəldə bilərəm ?.Birdə ancaq mənə abunə ola bilərlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
memosirinoff Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Ayarlara gir,abune yerinnen duzeldilir,Bele spam arkadawlik isteyindeki (Quwu,iwareni yigiwdir) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 qaqa duzeltdim ozum senede teşekkur edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHIL Q-EV Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 men sekil bloku olmusam kim aca bilir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 wekilleri duzgun tap acilsin uzun yolu var.Ayri profil ac ayri brauzerle.Ordaki adlari bir bir axtar bax hansinda hemin wekil var ac.Bawqa yolu yoxdu :// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHIL Q-EV Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 yeniki profilden elimi uzumde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2013 hm neem orasi sene qalib.bu esasen hesabin senin oldugunu yoxlamaq ucun edilir.Yeniki senindise dostlarivida tanimalisan ://..ona gore ancax taniwlari yigmag yaxwidi baglanandada wekili tapa bilesen :/ meselen mende 1.853 dost var amma coxunun weklini taniyiram 2 saat erzinde 2 defe wekil blokuna duwdu ikisindede cixdim.wekiller hamisi taniw idi bextim getirmiwdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.